İsrail'den Netflix'e tepki! Olmayan itibarları zedelenecekmiş!

Netflix’in yeni filmi "Farha" daha yayınlanmadan İsrail’in gündemine oturdu. 1948'de İsrail askerlerinin, Filistinli bir aileyi öldürmesini anlatan filme işgalci İsrail’den tepki geldi. Gerçeklerin yüzlerine çarpıtılması zoruna giden İsrailli Bakan Avigdor Lieberman, yaptığı açıklamada "Netflix İsrail askerleri ile güvenlik güçlerinin itibarının zedeleneceği yer değildir." ifadelerini kullandı.

Netflix'te yayınlanacak Farha isimli film İsrail'in şimdiden gündeminde yer alıyor. Maliye Bakanı Avigdor Lieberman Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Netflix'in, İsrail askerlerine karşı nefreti teşvik etmeyi ve asılsız bahaneler üretmeyi amaçlayan bir filmi yayınlaması çılgınlıktır." ifadesini kullandı.

YALANLARLA DOLU OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

İsrail askerlerinin, itibarının zedelenmesine izin vermeyeceklerini belirten Lieberman, filmin provokatif ve İsrail askerlerine karşı yalanlarla dolu olduğunu dile getirdi.

'İSRAİL ASKERİNİN İTİBARINI ZEDELEYECEK'

Liberman ayrıca filmin Yafa'daki Saraya Tiyatrosu'nda da gösterilmesi kararıyla ilgili, "İsrail, uluslararası ve İsrailli sanat çalışmalarının sergileneceği yerdir ama şüphesiz ki vatandaşların güvenliği için gece gündüz çalışan İsrail askerleri ile güvenlik güçlerinin itibarının zedeleneceği yer değildir." değerlendirmesinde bulundu.

İsrail'den Netflix'e tepki! Olmayan itibarları zedelenecekmiş! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.