İsrail'den bir saldırı da Batı Şeria'da geldi

İsrail Mescid-i Aksa ve Gazze'nin ardından bu sefer de Batı Şeria'da saldırı düzenledi. İsrail askerleri Batı Şeria'da bir kontrol noktasında bir Filistinliyi öldürürken bir Filistinliyi ise ağır yaraladı.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, Batı Şeria'nın kuzeyindeki Nablus kenti yakınlarında bulunan Zaatara askeri kontrol noktasında silahlı saldırı girişimi olduğu öne sürüldü.Açıklamada, araçla gerçekleştirilmeye çalışılan saldırıya karşılık İsrail askerlerinin ateş açtığı ve araçta bulunan iki Filistinlinin "etkisiz" hale getirildiğine dikkat çekilirken, İsrail askerlerinden yaralanan olmadığı belirtildi.

İsrail'in Yediot Ahronot gazetesinde yer alan habere göre ise, iki Filistinli gencin Zaatara'da kullandıkları araçla silahlı saldırı girişiminde bulunduğu ve İsrail askerlerinin birini öldürdüğü, diğerini de ağır yaraladığı belirtildi.

Öte yandan Filistin basınında ise, Zaatara askeri kontrol noktasında İsrail askerlerinin ateş açtığı iki Filistinlinin öldüğü bilgisi yer aldı. Filistin makamlarından olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail'den bir saldırı da Batı Şeria'da geldi ile ilgili etiketler İsrail Saldırı asker batı şeria
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.