İsrail’den beklenmedik itiraf: Erdoğan'ı örnek almalıyız

Koronavirüs ile ilgili alınan tedbirler ve atılan adımlar sonrası dünyanın gözü Türkiye'ye çevirdi. Her fırsatta Türkiye'yi karalayan İsrailli gazeteci Amichai Stein bile gerçeği görerek ''Erdoğan'ı örnek almalıyız'' ifadelerini kullandı.

Koronavirüs vaka sayısı dünya genelinde 1 buçuk milyonu aştuı. İran, İtalya, İspanya ve ABD gibi ülkeler salgını hafife alırken, Türkiye virüse karşı en erken tedbir alan ülkelerden biri oldu.

 TÜRKİYE'NİN ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMASI DÜNYADA GÜNDEM OLDU

Koronavirüsün dünyada yayılmaya başladığı ilk günden itibaren Türkiye'nin aldığı önlemler bütün dünyanın dikkatini çekerken son gelişmeler ise adeta gündeme oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla tüm ülkede maske satışı durduruldu. Maskeler PTT ve e- Devlet üzerinden vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı. İsrail'de Erdoğan gündemin ilk sırasına yerleşti.

 "ERDOĞAN'I ÖRNEK ALMALIYIZ"

İsrailli gazeteci Amichai Stein, Twitter hesabından "Bunu yazdığıma inanamıyorum ama Erdoğan'ı örnek almalıyız." diye yazdı.

İsrail’den beklenmedik itiraf: Erdoğan'ı örnek almalıyız ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı İsrail Recep Tayyip Erdoğan Koronavirüs Korona maske
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.