İsrail zulmüne gülerek direnen Filistinli kız

Şeyh Cerrah'ta İsrail askerleri tarafından darp edilerek gözaltına alınan Mariam Al Afifi'nin gülümsemesini koruyarak direnmesi dünyanın dikkatini çekti. Afifi, İsrail askerine yönelttiği sorularla da İsrail'in işgalinin haksızlığını gözler önüne serdi.

İsrail güçleri, Şeyh Cerrah'ta Filistinlilerin evlerini boşaltmamak için direndiği mahallede Filistinli sanatçı Mariam Al Afifi'yi gözaltına aldı. Şiddet uygulanıp kelepçelenen Afifi, İsrail güçlerine gülümsemesini koruyarak direnirken, bir İsrail askerine yönelttiği sorularla tüm dünyanın dikkatini çekti.

İsrail zulmüne gülerek direnen Filistinli kız

Afifi, kelepçeli bir şeiklde yer otururken, başında bekleyen İsrail askerine, "Ne hissediyorsun? Sen de insansın. Muhtemelen bir ailen ve çocukların var. Onların yanlış tarafta büyümesi sana ne hissettiriyor? Küçükken ve büyük hayallerin varken, hayalin yanlış tarafta yer almak mıydı?" sorularını yöneltti.

Mariam Al Afifi'nin bu görüntüleri sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

İsrail zulmüne gülerek direnen Filistinli kız ile ilgili etiketler Filistin İsrail mariam al afifi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.