İsrail yaralılara yardım edenlere bile saldırdı

Gazze'de masum sivilleri katletmeye devam eden israil, şimdi de yaralılara yardım eden sivillere saldırdı. İnsansız hava aracı ile gerçekleşen saldırıda 4 kişi hayatını kaybederken 6 kişi ie yaralandı.

İsrail, insansız hava aracı (İHA) ile hava saldırısında yaralananlara yardım eden sivilleri hedef aldı.

İsrail, Gazze Şeridi’nde sivilleri hedef almaya devam ediyor. Gazze’nin güneyinde yer alan Sabra Mahallesi’ndeki Al Thalatiny Caddesi üzerinde İsrail tarafından daha önce vurulan bir noktada yaralılara yardım eden sivilleri insansız hava aracı (İHA) ile vurdu. Filistinli kaynaklar saldırılar sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 kişinin yaralandığını aktardı.
İsrail’in sivilleri hedef aldığı saldırı anı anı çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu ile anbean kayıt altına alındı.

CAN KAYBI 87'YE YÜKSELDİ

Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında can kaybının 18’i çocuk, 8’i kadın olmak üzere 87’ye, yaralı sayısının ise 530’a yükseldiğini açıklamıştı.

İsrail yaralılara yardım edenlere bile saldırdı ile ilgili etiketler İsrail Gazze Saldırı yaralı yardım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.