İsrail, sivil-çocuk ayırt etmeden saldırıyor!

Mescid-i Aksa baskını başarısız olan İsrail, hıncını Gazze’den çıkarıyor. İsrail ordusu hava, kara ve denizden pazartesi gününden itibaren çoğu sivil olmak üzere 500’den fazla noktayı vurdu. İsrail'in çocuk-sivil ayırt etmeden saldırdığı noktalar kameralara yansıdı.

İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki alçak saldırılarla başlayan direnişte İsrail zulmü artarak devam ediyor.

Müslümanlara ölüm sloganları atak fanatik Yahudilerden, sivil siyonistlerin İsrail kuvvetlerinin himayesinde Filistinlilerin evlerini basmasına kadar bölgeden korkunç haberler geliyor.

FANATİK YAHUDİLER LİD’DA CAMİYE SALDIRDI

Lid kentinde sokağa çıkma yasağına rağmen şiddet olayları devam ediyor. Yasağa rağmen sokağa inen fanatik Yahudiler, Al-Nour Camisi'ne saldırdı. Caminin minaresinden yapılan anonslar ile caminin korunması için kentteki Müslümanlardan yardım istendi. Yerel kaynaklar, Al-Nour Camisi'nin yanı sıra kentteki Al-Omari Camisi'ne de saldırı yapıldığını aktardı. Lod kentinin 77 binlik nüfusunun üçte birini Filistinliler oluşturuyor.

AKKA'DA FİLİSTİNLİLERİN EVLERİNİ BASIYORLAR

Akka şehrinde sivil siyonistler İsrail kuvvetlerinin himayesinde Filistinlilerin evlerini bastığına ilişkin sosyal medyaya düşen görüntüler kan dondurdu.

Seba’da sokaklara çıkan çok sayıda Yahudi Araplara, Müslümanalara ölüm sloganları attı. İşgalci İsrail güçlerine direnen Hayfa'da Fiistinliler sokakta mücadele ederken silah sesleri yükselmeye devam ediyor.

LİD KENTİNDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI!

Lid kentinde bir Yahudinin Filistinliyi şehit etmesiyle başlayan olaylar nedeniyle gece sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

AA muhabirine konuşan İsrail Polis Sözcüsü Micky Rosenfeld, sokağa çıkma yasanın yerel saat ile 21.00 ila 04.00 arasında geçerli olacağını söyledi.

Uygulamanın kaç gün süreceğinin henüz belli olmadığını belirten Rosenfeld, buna “sahadaki duruma bakarak” daha sonra karar vereceklerini söyledi.

İşgal altındaki Doğu Kudüs ve Mescid-i Aksa'da yaşananların ardından İsrail vatandaşı Filistinlilerin yaşadığı birçok kent ve beldede Kudüs'e ve Mescid-i Aksa'ya destek gösterileri düzenlenmiş, gösterilere katılan çok sayıda Filistinli de İsrail polisi tarafından gözaltına alınmıştı

İsrail, sivil-çocuk ayırt etmeden saldırıyor! ile ilgili etiketler Filistin İsrail Mescid-i Aksa Gazze Saldırı bomba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.