İsrail, Ramazan ayında yine Gazze'yi bombaladı!

İsrail, savaş uçakları ve helikopterlerle bu Ramazan ayında da Gazze Şeridi'ne saldırılar düzenlendi. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada, Gazze'de bulunan bir cephane imalathanesi, silah sevkiyatında kullanılan bir tünel ve Hamas'a bağlı bir askeri bölgenin hedef alınan yerler olduğu kaydedilirken saldırıya tepkiler çığ gibi büyüdü.

İsrail ordusunun Gazze'ye gece saatlerinde düzenlediği hava saldırılarında, ölen ya da yaralanan olmadı.

İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA

İsrail ordusu tarafından Twitter hesabından yapılan açıklamada, Gazze'deki bir cephane imalathanesi, silah sevkiyatında kullanılan bir tünel ve Hamas'a bağlı bir askeri bölgenin hedef alınan yerler olduğu kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

İsrail'in Ramazan ayında Gazze Şeridi'ne düzenlediği hava saldırıları büyük tepki çekerken, Türkiye'den de birçok vatandaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gösterdi.

İşte o tepkilerden bazıları;

- İsrail bu akşam hem Gazze'yi bombaladı hem de Mescid-i Aksa Camii'ndeki teravih namazından çıkan Filistinli Müslümanlara saldırdı.

- Bir iki ramazandır İsrail polisi ve askerlerinin göz boyadıkları ramazan kutlamaları olurdu. Ondan önceki yıllarda Gazze bombalanırdı. Bu sene böyle...

- Gazze yine vuruldu. Her Ramazan olduğu gibi... İsrail en çok da Ramazan'da bombalamaktan hoşlanır. Onca masum can...

- Ey İsrail gerçekten zalimsin...

İsrail, Ramazan ayında yine Gazze'yi bombaladı! ile ilgili etiketler İsrail Gazze hava saldırısı ramazan ayı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.