İsrail ordusunun zulmü devam ediyor! Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti

İsrail ordusu, iki gündür saldırı düzenlediği abluka altındaki Gazze Şeridi'nden yine bir katliam haberi geldi. Refah şehrinde bir mülteci kampına hava saldırısı düzenlendi. Aralarında çocukların da bulduğu dokuz kişi hayatını kaybetti.

İsrail ordusu, iki gündür saldırı düzenlediği abluka altındaki Gazze Şeridi'nden yaklaşık 449 roket atıldığını bunlardan 81'inin Gazze içine, 14'ünün de denize düştüğünü açıkladı.

İŞGALCİ İSRAİL'İN SİVİL KATLİAMI SÜRÜYOR

Sivil katliamı haberlerinin peş peşe geldiği Gazze'de bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşgalci İsrail savaş uçakları, Gazze'nin güneyinde Refah şehrinde bir mülteci kampına hava saldırısı düzenledi.

İsrail ordusunun zulmü devam ediyor! Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti

GAZZE ŞERİDİNDE YÜZLERCE KİŞİ YARALANDI

İsrail, abluka altındaki Gazze Şeridi'ni vuruyor. Saldırılarda aralarında 5 yaşında bir çocuğun da bulunduğu 15 Filistinli hayatını kaybederken, 125 kişi de yaralandı. Saldırılar devam ederken İsrail'de 'Yüksek Komuta Odası' kuruldu ve 25 bin yedek asker göreve çağrıldı.

İsrail ordusunun zulmü devam ediyor! Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

BÖLGE YOLLARI SİVİL TRAFİĞİNE KAPATILDI

Gazze Şeridi'nin çevresindeki İsrail yerleşim bölgeleri arasındaki yollar sivil trafiğe kapalı tutulmaya devam ediyor. Ayrıca, İsrail ordusuna ait helikopterler bölgede uçuş yapıyor.

İsrail ordusunun zulmü devam ediyor! Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

DÜN DE BAZI NOKTALARA SALDIRI DÜZENLENMİŞTİ

İsrail ordusu dün, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde İslami Cihad Hareketine ait olduğu gerekçesiyle bazı noktalara saldırı başlatmıştı.

İsrail ordusunun zulmü devam ediyor! Aralarında çocuklarında bulunduğu 9 kişi hayatını kaybetti ile ilgili etiketler İsrail israil ordusu gazze şeridi sivillere saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.