İsrail ordusu, Hizbullah'a ait bir İHA'yı düşürdüğünü açıkladı

ABD ve İran'ın, sırasıyla İsrail ve Hizbullah üzerinden verdikleri vekalet savaşı Lübnan'ın güney sınırlarında son hız devam ediyor. İsrail ordusu, Lübnan'daki Hizbullah’a ait bir insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda yoğunlaşan ve Lübnan'ın güneyinden gelen İran destekli Hizbullah saldırıları karşısında İsrail kendini savunmaya çalışıyor. 

Bölge, ABD ve İran'ın bir nevi vekalet savaşı verdikleri bir arenaya dönmüş durumda. Olansa masumlara olmaya devam ediyor.

'EGEMENLİK İHLALLERİNİ ÖNLEMEYE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

İsrail Ordusu Sözcüsü Avichay Adraee yaptığı açıklamada, ordu birliklerin dün Lübnan'daki Hizbullah örgütüne ait bir insansız hava aracını (İHA) düşürdüğünü duyurdu.

Adraee, birliklerin İHA'yı olay boyunca takibe aldığını belirterek, "Ordu İsrail egemenliğini ihlal etmeye yönelik herhangi bir girişimi önlemek için çalışmaya devam edecek" dedi.

İsrail ordusu, Hizbullah'a ait bir İHA'yı düşürdüğünü açıkladı ile ilgili etiketler İsrail Lübnan İHA hizbullah
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.