İsrail Ordusu Batı Şeria'ya yığılıyor! Netanyahu'dan tansiyon yükselten açıklama...

Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan eden kararının ardından Netanyahu hükümetinden flaş bir hamle geldi. AFP ajansı İsrail Ordusu'nun Batı Şeria'ya yığınak yaptığını iddia etti. Başbakan Netanyahu ise ABD'nin ardından başka ülkelerin de büyükelçiliklerini Kudüs'e taşıyacağını iddia etti.

Netanyahu, ABD'nin kararını takip edecek ve aynı kararı alacak diğer ülkelerle de temas halinde olduklarını söyledi. Netanyahu, birçok diğer ülkenin de elçiliklerini Kudüs'e taşıyacağını iddia etti.

İSRAİL ASKERİ YIĞINAĞA BAŞLADI

Öte yandan AFP haber ajansı İsrail ordusunun Batı Şeria'ya askeri sevkiyat yaptığını duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Askeri durum analizi doğrultusunda, çok sayıda taburun Batı Şeria bölgesine sevk edilmesi kararlaştırıldı" ifadeleri kullanıldı.

İsrail Ordusu Batı Şeria'ya yığılıyor! Netanyahu'dan tansiyon yükselten açıklama... ile ilgili etiketler İsrail Kudüs Netanyahu batı şeria askeri yığınak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.