İsrail o depoyu füzeyle mi vurdu?

Gazeteci Mehmet Ali Önel, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta yaşanan ve son yıllarda kaydedilmiş en büyük patlamanın arkasında İsrail'in bulunduğunu iddia etti. Buna gerekçe olarak da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun bundan 2 yıl önce bir konuşmasında Beyrut'taki bu depoyu harita üzerinde işaretleyip hedefleri olduğunu söylemesini gösterdi. Önel ayrıcı paylaştığı bir görüntüde patlamanın hemen öncesinde bölgeye dönerek gelen bir cismi göstererek bunun patlamaya yol açan füze olduğunu belirtti.

Gazeteci Mehmet Ali Önel Beyrut'ta yaşanan ve kenti harabeye çeviren patlamaya ilişkin ilginç bir iddiayı gündeme taşıdı. "Birileri Dünya'nın fitilini yine Ortaoğdu'dan ateşliyor anlaşılan" diyen Önel'in asıl iddiası ise bu patlamanın arkasında İsrail olduğuna ilişkin gösterdiği delilerdi. 

İsrail o depoyu füzeyle mi vurdu?

Lübnan'ın yıllardır İsrail ile İran'ın kapışma sahası olduğunu hatırlatan Mehmet Ali Önel "Netanyahu 2018'de yaptığı bir konuşmada bugün patlatılan bölgeyi İsrail'in hedefi olduğunu söylüyor. Patlayama sebep ola füze görüntüde. İsrail iddiaları reddetti" iddiasında bulundu. 

Önelin paylaştığı videoda ise bir cismin dumanlar çıkan depoya doğru dönerek geldiği görülüyor.

İsrail o depoyu füzeyle mi vurdu? - Resim : 2

 

İsrail o depoyu füzeyle mi vurdu? ile ilgili etiketler Lübnan Beyrut İsrail Mehmet Ali Önel Füze patlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.