İsrail Mescid-i Aksa'ya, Özdil de hükümete saldırdı

İsrail’in, Mescid-i Aksa'ya ve Gazze’ye ardı ardına yaptığı kanlı saldırılara dünyanın her yerinden milyonlarca insan gibi Sözcü Gazetesi yazarları Aytunç Erkin ve Uğur Dündar da tepki gösterdi. Ancak aynı gazetenin yazarı Yılmaz Özdil sosyal medya hesabından alaycı bir paylaşım yaparak zulme arkasını dönüp hükümete yüklendi.

Sözcü yazarı Aytunç Erkin, İsrail'in savaş uçakları ile Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere saldırısı üzerine dün sosyal medya hesabından, yaralanan Filistinli bir çocuğun göründüğü fotoğrafı yayınladı.

Fotoğrafın altına "İsrail, emperyalizmin vücut bulduğu terör devletidir... Dünya ırkçı yahudilerin bu katliamına seyirci... Soykırım budur... Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze Şeridi'nde gerçekleşen patlamada 3'ü çocuk 9 kişinin şehit olduğunu bildirdi" notunu düştü.

Bugün aynı gazetenin yazarı Uğur Dündar da Mescid-i Aksa'da çıkan yangını ‘kutlayan’ İsrailllilerin videosunu paylaşarak, “Mescid-i Aksa kutsal bir mabed, İsrail'in yaptığı zulümdür. Lânetliyorum” mesajını yazdı.

İsrail Mescid-i Aksa'ya, Özdil de hükümete saldırdı

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil ise İsrail saldırılarını kınamak yerine, Hükümete yüklenmeyi tercih etti. Özdil, twittter paylaşımında, “Mavi Marmara’da öldürülen insanlarımızın canına karşılık İsrail’den para alıp, dava dosyasını kapatan sayın devlet büyüklerimiz, Mescid-i Aksa saldırısı için İsrail’e “eyyy İsrail” filan diyor... Hadi len ordan!” ifadelerine yer verdi. Özdil’in paylaşımı sosyal medyada büyük eleştiri topladı.

İsrail Mescid-i Aksa'ya, Özdil de hükümete saldırdı - Resim : 2

İsrail Mescid-i Aksa'ya, Özdil de hükümete saldırdı ile ilgili etiketler Yılmaz Özdil Uğur Dündar İsrail Sözcü Yazar Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.