İsrail Maliye Bakanı: İran ile savaşa girmemiz 'an meselesi'!

CIA yetkilileri İran'ın atom bombalarında kullanılan türde zenginleştirilmiş uranyuma sahip olmasına sadece 1 ay kaldığını söylemişti. İsrail Gizli Servisi ise açıkça nükleer santrifüjleri sabote etmekte ve İranlı biliminsanlarını öldürmekteyken, çarpıcı bir açıklama geldi: İsrail Maliye Bakanı Avigdor Liberman, ülkesinin İran ile çatışmasının "an meselesi" olduğunu ifade etti.

İsrail Maliye Bakanı Avigdor Liberman İsrail medyasına yaptığı açıklamada, ülkesinin ile İran arasındaki gerilime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'SAVAŞMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK' İMASI

Bakan Liberman, "İran ile çatışma an meselesi, bu da çok uzak değil" diye konuştu. Tahran ile diğer ülkeler arasında 2015'te imzalanan nükleer anlaşmanın yenilenmesi konusundaki görüşmeleri işaret eden Liberman, "Hiçbir diplomatik süreç veya anlaşma, İran'ın nükleer programını durduramayacak" ifadelerini kullandı.

İsrail Maliye Bakanı: İran ile savaşa girmemiz 'an meselesi'! ile ilgili etiketler İran İsrail Savaş nükleer bomba Çatışma an meselesi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.