İsrail Kıbrıs'a çıkarma yapacak!

İsrail özel kuvvetleri Türkiye’ye karşı Kıbrıs'a çıkarma yapmaya hazırlanıyor. ABD, Fransa, İsrail, Birleşik Arap Emirlikleri ve İspanya'dan 60'tan fazla savaş uçağının havalanacağı tatbikat için hazırlıklar sürerken, Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül'den de çarpıcı bir değerlendirme geldi. Karagül, yaşananları 1. Dünya Savaşı'na benzetti.

Doğu Akdeniz'de Türkiye karşısında çaresiz kalan Yunanistan, art arda tatbikatlar düzenleyerek göz dağı vermeye çalışıyor.

12 Nisan'da Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde büyük bir tatbikata hazırlanan Yunanistan'a İsrail de destek verecek.

İLK KEZ SINIRLARI DIŞINDA BU KADAR UZUN KALACAK

İsrail ordusunun ilk kez sınırları dışında bu kadar uzun süre kalacağı tatbikata ABD, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri ve İspanya da katılacak.

İsrail medyası, ordu birliklerinin ilk kez Güney Kıbrıs'ta büyük ölçekli bir tatbikat yapacağını bildirirken, Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül'den de çarpıcı bir değerlendirme geldi.

KARAGÜL: TIPKI 1. DÜNYA SAVAŞI'NDAKİ GİBİ

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda  "İsrail özel kuvvetleri Türkiye’ye  karşı Kıbrıs'a çıkarma yapacak. ABD, Doğu Akdeniz ve Ege’de  bir Batı savaş cephesi kuruyor." diyen Karagül, yaşananları 1. Dünya Savaşı'na benzeterek şu ifadeleri kullandı:

"S. Arabistan ve BAE de burada. Kime karşı? Elbette Türkiye’ye karşı. Ama aslında İslam'a karşı bir cephe bu. Tıpkı 1. Dünya Savaşı’ndaki gibi."

İsrail Kıbrıs'a çıkarma yapacak! ile ilgili etiketler Kıbrıs İsrail Güney Kıbrıs ABD İbrahim Karagül tatbikat
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.