İsrail eski İstihbarat Şefi, Avustralyalı bir milyarderden para almış!

Eski Mossad Başkanı Yossi Cohen, görevdeyken kızının düğünü için Avusturyalı milyarder James Parker'den aldığı 20 bin doları iade etti. Cohen, parayı kabul etmesinin büyük bir hata olduğunu daha önce katıldığı bir televizyon programında da itiraf etmişti.

İsrail İstihbarat Şefi Mossad eski Başkanı Yossi Cohen görevde olduğu 2016 yılında kızının düğünü için Avusturyalı milyarder James Parker'dan 20 bin dolar nakit para almıştı.

İsrail medyasının olayı ortaya çıkarmasının ardından eski başkan hakkında soruşturma açılmıştı.

Gerçekleştirilen soruşturmaların ardından Cohen, Avusturyalı milyarderden aldığı 20 bin dolar nakit parayı iade etti.

İSRAİL BAŞBAKANLIK OFİSİ AÇIKLAMA YAPTI

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, Cohen'in Parker'dan aldığı parayı Mossad'ın hukuk danışmanına bildirdiği ve bu durumun yasa dışı gerçekleşmediği belirtildi. Açıklamada, "Olay, ilgili tüm hususlar dikkate alınarak kanuna uygun bir şekilde incelendi" denildi.

Eyalet Savcılığı, Cohen'in davasında daha fazla soruşturmaya mı yoksa dosya kapatmaya mı gidileceği konusunda henüz net bir açıklama yapmadı.

Cohen katıldığı bir televizyon programında parayı kabul etmesinin büyük bir hata olduğunu ve iade edeceğini söylemişti.

 

SuperHaber

Kaynak: İHA

İsrail eski İstihbarat Şefi, Avustralyalı bir milyarderden para almış! ile ilgili etiketler İsrail İstihbarat Düğün soruşturma yossi cohen şef avustralyalı milyarder
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.