İsrail, El Halil’de protestoculara müdahale etti

İsrail'in katliamlarını protesto etmek isteyen Filistinliler yine İsrail güçlerinin müdahalesiyle karşılaştı. Gazze’ye yönelik saldırıları kınamak için El Halil’de bir araya gelen Filistinli gençlere ses bombası atıldı.

İsrail güçleri, Gazze’ye yönelik saldırılarına devam ederken Gazze saldırılarını protesto eden Filistinlilere de sert müdahale ediyor. Batı Şeria’da bulunan El Halil kentinde yaşayan Filistinliler, İsrail saldırılarını bugün protesto etti.

İsrail güçleri, Al-Shuhada Caddesi'nde Filistinli gençlere müdahale etti. İsrail güçleri, Filistinli gençlere ses bombası attı.

EN AZ 78 FİLİSTİNLİ YARALANDI

Filistin Kızılayı, Batı Şeria'nın farklı kentlerinde düzenlenen Gazze'ye destek gösterilerinde İsrail güçlerinin Filistinlilere müdahalesi sonucu en az 78 Filistinlinin yaralandığını açıkladı.

Batı Şeria, Filistin Kızılayı'nın çeşitli bölgelerinde çıkan çatışmalarda en az 78 Filistinli protestocu yaralandı. İşgalci İsrail güçlerinin Filistinlilere yönelik saldırıları sürerken, Filistin'in Batı Şeria bölgesinde Gazze'ye destek gösterileri devam ediyor. Batı Şeria’da bulunan El Halil ve Ramallah’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte düzenlenen Gazze'ye destek gösterilerinde İsrail güçleri, göstericilere müdahale etti. Nablus'taki Huwwara askeri kontrol noktası ve Ramallah yakınlarındaki El Bireh şehrinin kuzey girişinde de çatışmalar olduğu bildirildi. Tulkarem'de İsrail'in Qaffin kasabasından geçen “partheid” duvarının yakınında İsrail güçleri 2 genci vurarak yaraladı. Filistin Kızılayı, İsrail güçlerinin müdahalesi sonucu en az 78 Filistinlinin yaralandığını açıkladı.

İsrail, El Halil’de protestoculara müdahale etti ile ilgili etiketler İsrail protesto el-halil filistinliler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.