İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti: Türkçe ifadeler de yer aldı

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog resmi ziyaret için Ankara'ya geldi. 2008 yılından beri Türkiye'ye gelen ilk İsrailli lider olan Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti. Herzog'un uçağında Türkçe ifadeler yer aldı.

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, resmi ziyarette bulunmak üzere eşi Michal Herzog ile birlikte Ankara'ya geldi. Herzog, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı.

ANITKABİR'İ ZİYARET ETTİ

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi. Resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen Herzog, beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti: Türkçe ifadeler de yer aldı

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine gelen Herzog, mozoleye çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Herzog, saygı duruşunun ardından beraberindeki heyetle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzalayan Herzog, deftere şunları yazdı:

"Büyük vizyoner Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedileştiren bu tarihi mekanı ziyaret etmek farklı bir ayrıcalık.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti: Türkçe ifadeler de yer aldı - Resim : 2

Bu büyük liderin ilerleme ve barış mirasının bilgeliğini takip ederek ve cesurca iş birliği yolunu seçerek milletlerimiz, inançlarımız, bölgemiz ve dünya için daha güvenli ve daha istikrarlı bir dünya vaadinden elde edilecek birçok gerçeği içtenlikle karşılayalım."

HERZOG'UN UÇAĞINDA DİKKAT ÇEKEN AYRINTI

Herzog’un uçağı üzerinde Türkçe “Barış” ve “İş birliği” ifadeleri yer aldı. Herzog'un ziyareti, Ukrayna krizi ile eş zamanlı olarak gerçekleşmesi açısından da yakından izleniyor. Herzog, 2008'den bu yana Türkiye'yi ziyaret eden ilk İsrailli lider oldu.

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti: Türkçe ifadeler de yer aldı - Resim : 3

İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'un uçağındaki ayrıntı dikkat çekti: Türkçe ifadeler de yer aldı ile ilgili etiketler İsrail Türkiye uçak Ankara Isaac Herzog barış iş birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.