İsrail bu kez de Instagram fenomenini tutukladı!

Ramazan ayındaki İsrail saldırılarının odağı olan Şeyh Cerrah mahallesinde tutuklanan Al Jazeera muhabirinin ardından bir tutuklama daha gerçekleşti. İsrail polisi bu kez de Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan, mahalle sakini bir kadını tutukladı.

İsrail'in Knesset (İsrail Parlamentosu)'deki güven oylaması öncesindeki provokatif girişimleri son bulmuyor.

ŞEYH CERRAH'TA YAŞANANLARI AKTARIYORDU

İsminin Mina el-Kurd olduğu öğrenilen genç kadın, özellikle Şeyh Cerrah mahallesinde yaşananları sosyal medya üzerinden dünyaya aktarmasıyla ünlenmişti. Büyük risk alarak yaptığı bu görev ise İsrail polisinin dikkatinden kaçmadı. 

1 MİLYONDAN FAZLA TAKİPÇİSİ VAR

Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi bulunan ve İsrail zulmünü dünyaya aktaran Mina, İsrail polisi tarafından yapılan baskın ile tutuklanarak götürüldü. 

Mina, Filistinli ve Şeyh Cerrah mahallesinde yaşayan yerli halktan biri. Filistin'de aktivist sosyal medya gazeteciliği ise gençlerin arasında hızla yayılmaya devam ediyor. 

 

İsrail bu kez de Instagram fenomenini tutukladı! ile ilgili etiketler Filistin İsrail Instagram Fenomen Şeyh Cerrah
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.