İsrail Başbakanı Bennett, Sisi'yle görüşmeye Mısır'a gidiyor!

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, Mısır Cumhurbaşkanı Abdel Fattah El-Sisi'nin daveti üzerine önümüzdeki günlerde Mısır'ı ziyaret edeceğini açıkladı. Daha önce de iki ülke arasında gizemli istihbarat görüşmeleri yaşanmıştı.

İsrail Başbakanı Naftali Bennett, kabine toplantısı öncesi yaptığı açıklamada, Mısır Cumhurbaşkanı Abdel Fattah El-Sisi'nin daveti üzerine önümüzdeki günlerde Mısır'ı ziyaret edeceğini ifade etti.

Bennett, ziyaret sırasında Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile bölge ülkeleri arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve genişletmek amacıyla görüşmelerde bulunacağını açıkladı.

Bennet'in Mısır'a gitmeden önce 26 Ağustos’ta Beyaz Saray'da ABD Başkanı Joe Biden ile görüşmesi bekleniyor.

İsrail Başbakanlık Sözcüsü Ofir Gendelman dün yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Bennet'in ABD'den döndükten sonra Mısır'ı ziyaret edeceğini ve Mısır Cumhurbaşkanı El-Sisi ile görüşeceğini bildirmişti.

İsrail Başbakanı Bennett, Sisi'yle görüşmeye Mısır'a gidiyor! ile ilgili etiketler İsrail Sisi Mısır bennett

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.