İsrail aynı çocukları iki kez hedef aldı

İşgalci İsrail'in saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de travma tedavisi gören 11 Filistinli çocuk hava saldırısı sonucu şehit edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi üzerindeki kanlı saldırıları sivilleri hedef almaya devam ediyor.

Hava saldırısı sonucunda 5 ile 15 yaş arasındaki tramva tedavisi gören 11 çocuğun tamamı, ölen veya yaralanan sayısız akrabasıyla birlikte evlerinde öldürüldü.

İsrail aynı çocukları iki kez hedef aldı

''DERHAL ONLARI BOMBALAMAYI BIRAKIN''

Norveç Mülteci Konseyi (NRC) Genel Sekreteri Jan Egeland, çocukların öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

"Travma tedavilerine yardım ettiğimiz, güvende olduklarını düşündüğümüz 11 çocuğun evlerinde iken bombalandığını öğrendiğimizde yıkıldık. Artık gittiler, aileleriyle birlikte öldürüldüler, hayalleri ve peşlerini bırakmayan kabuslarla gömüldüler. İsrail'i bu çılgınlığı durdurmaya çağırıyoruz. Çocuklar korunmalı. Evleri hedef olmamalı. Okullar hedef olmamalı. Derhal onları bombalamayı bırakın."

İsrail aynı çocukları iki kez hedef aldı - Resim : 2

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 63'ü çocuk, 36'sı kadın olmak üzere 217 kişi yaşamını yitirdi, 1500 kişi de yaralandı.

İsrail aynı çocukları iki kez hedef aldı ile ilgili etiketler Filistin İsrail Gazze Çocuk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.