Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso krizi fırsata çevirdi! Konser ücretine zam yaptı

Son dönemin en çok konuşulan şarkıcılarından Melek Mosso, 3 Haziran'da Isparta Gül Festivali'nde vereceği konserinin iptal edilmesinin ardından harekete geçti. Mosso konser ücretine zam yaptı. Eylül ayına kadar konser takvimini tamamlayan Melek Mosso konser başına 150 bin lira alacak.

Daha önce bir konserinde bacağını açarak, “Açmak istiyorsanız açın, konuşmak istiyorsanız konuşun, kimsenin nasıl davranmanız gerektiğine, nasıl konuşmanız gerektiğini söylemesine, ne yapmanız gerektiğini söylemesine ihtiyacınız yok kızlar. Sizin kendi kanatlarınız var. Kimsenin kanatları altında durmanıza ihtiyacınız yok” deyip ardından da orta parmağını gösteren Melek Mosso'nun Isparta'da vereceği konseri ahlaki gerekçeler neden gösterilerek iptal edilmişti.


Son dönemin en çok konuşulan isimlerden biri olan şarkıcı Melek Mosso krizi fırsata çevirdi. Isparta konseri iptal edildikten sonra farklı şehirlerden konser teklifleri alan Melek Mosso konser ücretine zam yaptı.


KONSER BAŞI 150 BİN TL ALACAK

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre; Isparta’daki konseri iptal edilen Melek Mosso’nun işleri açıldı. Türkiye’nin dört bir yanından konser teklifleri alan Mosso, bu ilgi üzerine kaşesine zam yaparak ücretini 150 bin liraya yükseltti. Her ay ortalama 10 konser veren şarkıcı, eylül ayına kadar takvimini doldurmuş.

 

 

Isparta konseri iptal edilen Melek Mosso krizi fırsata çevirdi! Konser ücretine zam yaptı ile ilgili etiketler Melek Mosso Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.