Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi ilçeler tatil?

Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından beklenen yoğun kar yağışı yurda giriş yapıyor.Isparta'da kar yağışı etkisini göstermeye başlıyor.Isparta'da gündüz saatlerinde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini iyice arttırdı.Gözler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'na çevriliyor.Peki Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi ilçeler tatil? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yurt genelinde etkisini iyice hissettirmeye başlayan yoğun kar yağışı Isparta'da etkisini gösteriyor.Isparta'da gündüz saatlerinde başlayan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini iyice arttırdı.Gözler Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'na çevriliyor.Peki Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi ilçeler tatil? sorularının cevaplarını haberimizde bulabilirsiniz...

Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi ilçeler tatil?

İŞTE 16 OCAK OKULLARIN TATİL OLDUĞU O İLLER

16 Ocak tatil haberleri geldikçe sayfamızda olacaktır.

Bingöl'de eğitime bir gün ara verildi

Bingöl'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitimi 1 gün ara verildi.
Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, "Devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle il merkez ve ilçelerimizde 16.01.2019 Çarşamba günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personel de aynı gün izinli sayılacaktır" denildi.

Bitlis'te kar tatili

Bitlis'te olumsuz hava şartları nedeniyle il merkezinde yarın için okullar tatil edildi.
Bitlis'te etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz merkez ilçede devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarından dolayı; 16 Ocak Çarşamba günü (bir gün) eğitim öğretime ara verilmesine valilik makamı tarafından karar verilmiştir” denildi.

Muş'ta eğitime kar engeli

Muş'ta yoğun kar yağışı, buzlanma ve çığ tehlikesi nedeniyle merkez ile Hasköy ilçesinde eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verdi.

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, Muş merkez ve Hasköy ilçesinde 16 Ocak 2019 Çarşamba günü için eğitim öğretime 1 gün ara verildiği bildirildi. Yoğun kar yağışı, buzlanma, fırtına ve tipi beklentisi, ayrıca eğimi fazla olan bölgelerde çığ tehlikesi riskinin de değerlendirildiği kaydedilen açıklamada, "İl İdaresi Kanunu çerçevesinde 16 Ocak 2019 Çarşamba günü Muş il merkezi ve bağlı köyler ile Hasköy ilçe merkezi ve bağlı köylerinde eğitime 1 gün süre ile ara verilmesine valiliğimce karar verilmiştir. Diğer ilçelerimiz ve bağlı köylerinde eğitim öğretim devam edilecektir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin 16 Ocak 2019 Çarşamba günü idari izinli sayılmalarına karar verilmiştir" denildi.

ADIYAMAN

Sincik'te okullar tatil edildi

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Bir süredir etkisini sürdüren kar yağışından dolayı Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların 16 Ocak'ta tatil edildiği duyuruldu.

Okulların tatil edilmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, “İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelindeki tüm okullarımız 16 Ocak Çarşamba günü tatil edilmiştir” diye konuştu.

Bozüyük'te eğitime kar tatili

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, yoğun kar yağışı sebebi ile ilçe genelinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi.

Edinilen bilgiye göre, Bozüyük ilçesinde bugün öğlen saatlerinden itibaren ilçe genelinde yoğun olarak etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle ilçe genelinde ve ilçeye bağlı belde ve köylerde yoğun kar yağışının ulaşımda meydana getirebileceği aksaklıklar nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle öğrencilerin ulaşımında yaşanabilecek olumsuzlukları önlemek amacıyla yarın 16 Ocak 2019 Çarşamba günü okulların bir gün süreyle tatil edildiği açıklandı.

Pazaryeri'nde eğitime bir gün ara verildi

Bilecik kent geneli ve ilçelerinde yoğun yağan kar yağışı sonrası Pazaryeri ilçesinde okullara bir gün tatil edildi.

Pazaryeri Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezimizde ve köylerimizde 16 Ocak 2019 Çarşamba günü (okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde) eğitime ara verilmesine karar verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan engelli ve hamileler de idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

Kütahya'da eğitime 1 gün ara verildi

Kütahya'da, etkili olan yoğun kar yağışının ardından yarın (16 Ocak 2019 Çarşamba günü) eğitime ara verildiği açıklandı.

Sabah saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yoğun kar yağışı Kütahya etkili oldu. Kar kalınlığını 25 santimetreyi bulduğu Kütahya'da öğrencileri sevindirecek haber geldi. Kütahya Meteoroloji Müdürlüğü'nün Hava Tahmin Raporlarında bildirilen mevcut hava şartları ve en son meteorolojik veriler değerlendirildiğinde kar yağışının artması öngörüsü ile Kütahya'da yarın eğitime ara verildiği açıklandı.

Valilikten gelen açıklamada; "Hava şartları ve en son meteorolojik veriler değerlendirildiğinde, öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için; İlimiz merkez ve ilçelerinde Millî Eğitim Bakanlığı'na bağlı her tür ve derecedeki resmî ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel öğretim kursları ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının 16.01.2019 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir. Ayrıca; kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan görevli personelden hamile, engelli, diyaliz hastaları, kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri, 16.01.2019 Çarşamba günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır" denildi.

Kocaeli'de okullar tatil edildi

Meteorolojiden yapılan açıklamalar sonrasında olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli'de yarın okullar tatil edildi.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, 16 Ocak Çarşamba günü eğitime 1 gün ara verileceğini açıkladı. Meteorolojiden yapılan uyarılar sonrasında sosyal medya üzerinden açıklama yapan Vali Aksoy, olumsuz hava koşulları nedeniyle Kocaeli genelinde okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde 16 Ocak Çarşamba günü eğitime ara verildiğini duyurdu. Açıklamada ayrıca hava koşulları nedeniyle özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde de Çarşamba günü eğitime ara verildiği, hamileler ile engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ÖMER SEYMENOĞLU
ISPARTA VALİSİ

Ömer Seymenoğlu, 20 Mayıs 1965 tarihinde Trabzon, Sürmene'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sürmene'de tamamladıktan sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

"Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı ve İl Özel İdarelerine Yansımaları" konulu teziyle yüksek lisans yaptı. Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü yayınları arasında "Türk Kamu Yönetiminde Teftiş ve İç Denetim" adıyla 2013 yılında yayımlanan kitabın yazarları arasındadır. 1 yıl süreyle İngiltere'de, 6 ay süreyle Amerika Birleşik Devletleri'nde yabancı dil, işletme ve yüksek yöneticilik konularında eğitim aldı.

27 Haziran 1988 tarihinde Kaymakam adayı olarak Mülki İdare Amirliği hizmetine başladı. Gaziantep Kaymakam Adayı, Sürmene ilçesi Kaymakam Refiki, Çerkeş ve Ardeşen ilçeleri Kaymakam Vekili, Çeltikçi, Kangal, Çıldır ve Fındıklı İlçeleri Kaymakamı olarak görev yaptı.

18 Mayıs 2000 tarihinde Mülkiye Müfettişliğine, 22 Aralık 2000 tarihinde Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

14 Nisan 2015 tarihinde Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. 10 Eylül 2016 tarihinden itibaren Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı olarak görev yaptı.

27 Ekim 2018 tarih ve 2018/202 saylı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Isparta Valisi olarak atandı.

Isparta 16 Ocak kar tatili mi? Yarın okullar tatil mi? Hangi ilçeler tatil? ile ilgili etiketler Isparta Son dakika 16 Ocak Kar tatili
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.