İSPARK görevlisine küfür eden sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın cezası belli oldu

Show TV'de ekrana gelen ''Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'' programının sunucusu, 47 yaşındaki haber spikeri ve muhabir Didem Arslan Yılmaz, İSPARK görevlisine hakaret suçundan para cezasına çarptırıldı.

Sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın, kendisinden otopark ücreti istediği için İspark çalışanı Aykut Arıkan'a küfür ettiği ve tehdit savurduğu iddiaları mahkemeye taşınmıştı. 45. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen dava karara bağlandı.


PARA CEZASI ÖDEYECEK

Sabah Gazetesi'nden Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; Mahkeme, sunucuyu, hakaret suçunu işlediği gerekçesiyle 3 bin 480 lira adli para cezasına mahkûm etti. Otopark görevlisi Arıkan ise "Verilen ceza komik derecede, para cezasını az buldum, itiraz edeceğiz" dedi.

''18 LİRA İÇİN BENİMLE TARTIŞTILAR''

Didem Arslan Yılmaz'ın işten attırdığı İSPARK çalışanı Aykut Arıkan yaşadıklarını SABAH'a anlatmıştı: "18 lira için benimle tartıştılar. Didem hanım yanımda İBB Basın Danışmanı Murat Ongun'u arayıp küfürlü bir ifadeyle işten atılmamı söyledi. Kısa süre sonra, 6 yıldır çalıştığım İSPARK'tan çıkışım verildi. Hem küçük oğlum engelli, hem de eşim böbrek hastası."

 

İSPARK görevlisine küfür eden sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın cezası belli oldu ile ilgili etiketler Didem Arslan Yılmaz mahkeme Ceza dava para cezası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.