İspanyol golcü Diego Costa, Wolves'a transfer oldu

Diego Costa yeniden İngiltere Premier Lig'e geri döndü. Wolverhampton tecrübeli futbolcu ile 2022/23 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzaladı. Brezilya doğumlu İspanyol yıldız, 2015 ve 2017'de Chelsea formasıyla Premier Lig şampiyonluğu yaşamıştı.

İspanyol golcü Diego Costa, İngiltere Premier Lig ekibi Wolverhampton Wanderers'a transfer oldu. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Wolves, tecrübeli forvet Diego Costa ile 2022/23 sezonunun sonuna kadar sözleşme imzaladı" ifadeleri yer aldı.

Daha önce İngiltere'de Chelsea ve İspanya'da Atletico Madrid forması giyen 33 yaşındaki golcü futbolcu, en son Brezilya'nın Atletico Mineiro takımının formasını giyiyordu.

İspanyol golcü Diego Costa, Wolves'a transfer oldu ile ilgili etiketler İspanya İngiltere Premier Lig Chelsea diego costa Wolves
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.