İspanyol devleri kapışıyor!

Real Madrid ve Barcelona için transfer döneminin gözdesi haline gelen Neymar için ortaya müthiş bir iddia atıldı. Brezilyalı yıldızın gelecek sezon oynayacağı takımdan isteyeceği kontrat dudak uçuklattı. Neymar İspanyollardan yıllık 35 milyon euro kazanacağı 5 yıllık sözleşme talep ediyor.

Fransa’nın dev kulübü Paris Saint-Germain’de forma giyen 27 yaşındaki Brezilyalı yıldız Neymar’ın geleceği hakkındaki belirsizlik devam ederken ortaya müthiş bir iddia atıldı.

PSG’nin transferi için en az 200 milyon euro bonservis istediği Neymar’ın transfer olacağı kulüpten isteyeceği kontrat şartları duyuruldu.

İspanya basınında yer alan habere göre; Neymar, Barcelona ya da Real Madrid’e transfer olması halinde her iki takımdan da senelik 35 milyon euro kazanacağı 5 yıllık sözleşme talep ediyor.

Bonservisiyle birlikte senelik ücreti hesaba katıldığında Neymar’ın İspanyollara toplam maliyetinin 375 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.

İspanyol devleri kapışıyor! ile ilgili etiketler Real Madrid Barcelona Neymar Paris Saint-Germain
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.