İspanyol devi Real Madrid, Fransa ekibi Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna kattı

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid, Fransa Lig 1 ekiplerinden Monaco forması giyen Aurelien Tchouameni'yi transfer ettiğini açıkladı. Madrid ekibi, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun 14 Haziran Salı günü sağlık kontrollerinden geçeceğini ve ardından imza töreni düzenleneceğini belirtti. Tchouameni, geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla çıktığı 50 maçta 3 gol atıp 2 asist yapma başarısı gösterdi.

Geçtiğimiz sezonu Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga şampiyonu olarak tamamlayan Real Madrid, yeni sezon öncesinde transfere hızlı bir giriş yaptı.

İspanyol devi Real Madrid, Fransa ekibi Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna kattı

İlk transferini Chelsea ile sözleşmesi sona eren Alman savunma oyuncusu Antonio Rudiger'i alarak yapan Madrid ekibi, uzun süredir transferi konusunda çalışmalarını sürdürdüğü Aurelien Tchouameni'yi de 6 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

İspanyol devi Real Madrid, Fransa ekibi Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna kattı - Resim : 2

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Madrid, bu transfer için Monaco'ya 80 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Başarı bonuslarına göre bu miktar, 100 milyon Euro'ya kadar ulaşabilecek.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real Madrid C.F. (@realmadrid)'in paylaştığı bir gönderi

 

İspanyol devi Real Madrid, Fransa ekibi Monaco'dan Aurelien Tchouameni'yi kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Real Madrid İspanya La Liga Monaco Fransa Aurelien Tchouameni
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.