İspanyol basını yazdı! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu dünya deviyle el sıkıştı

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu için İspanyol basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılılarda aldığı maaşın düşük olmasından dolayı mutsuz olan ve bu da performansına yansıyan Kerem Aktürkoğlu, takımdan ayrılmayı kafasına koydu. Genç oyuncunun Atletico Madrid ile görüştüğü ve devre arası için anlaşma sağlandığı aktarıldı.

Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun parlayan yıldızı olan Kerem Aktürkoğlu, bu sezona hiç iyi başlayamadı. Henüz golü ve asisti bulunmayan genç oyuncunun takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu iddia edildi.

MAAŞI BÜYÜK SORUN! ZAM YAPILMASINA RAĞMEN YİNE MUTSUZ

Kerem Aktürkoğlu, gösterdiği performansa karşılık daha çok para kazanmak istediğini yakın çevresine söyledi. Sezon başında Kerem'in sözleşmesine iyileştirme yapılmasına rağmen yine de memnun kalmayan genç oyuncu mutsuz durumda.

İspanyol basını yazdı! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu dünya deviyle el sıkıştı

İSPANYOL DEV ATLETICO MADRID İLE GÖRÜŞME YAPIYOR

İspanyol basınında yer alan habere göre; Kerem Aktürkoğlu dünya devi Atletico Madrid ile görüşme halinde. Geçtiğimiz sezonun ortalarında da Atletico ile görüşen fakat sarı-kırmızılıların ısrarıyla takımda kalmaya ikna olan Kerem, bu kez ayrılmayı kafasına koydu. İspanyol yetkililerle görüşüp el sıkışıldığı iddia edilen bu transfer için devre arasında kesinlik kazanacağı yazıldı.

İspanyol basını yazdı! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu dünya deviyle el sıkıştı - Resim : 2

İspanyol basını yazdı! Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Kerem Aktürkoğlu dünya deviyle el sıkıştı ile ilgili etiketler Galatasaray Atletico Madrid Transfer Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.