İspanya'ya tanışacağı iddia edilmişti... Kerem Bürsin ile ilgili gerçek ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in, Türkiye'deki kariyerini noktalayıp İspanya'ya taşınacağı ve mesleğine orada devam edeceği iddia edildi. Gazeteci Arif Hür, kaleme aldığı yazıda "Kerem Bürsin, İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşmiyor. Ünlü oyuncunun Türkiye'deki hayranları rahat bir nefes alabilir" dedi.

Güneşi Beklerken, Şeref Meselesi, Yaşayamanlar, Muhteşem İkili, Hayaller ve Hayatlar, Sen Çal Kapımı gibi yapımlarda rol alan 35 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ile ilgili ortaya atılan iddialar Türk hayranlarını üzdü. Bürsin'in, Can Yaman gibi Türkiye'deki kariyerini noktalayıp yurtdışına açılacağı iddia edildi. Ancak gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.


Sık sık İspanya'ya seyahat eden ve orada da büyük bir hayran kitlesi bulunan Kerem Bürsin'in Türkiye'de kalmaya devam edeceği öğrenildi. Gazeteci Arif Hür konu ile ilgili kaleme aldığı yazısında ''Bürsin'in sözleri çarpıtılmış'' ifadelerini kullandı.


İşte Arif Hür'ün Kerem Bürsin ile ilgili o yazısı...

"Sık sık İspanya'ya seyahat gerçekleştiren, İspanyol aktör Alvaro Morte ile yakın dost olan ve İspanya'da olası film imkanlarını değerlendiren Kerem Bürsin'in, İspanya'nın başkenti Madrid'e yerleşeceği yönündeki iddia magazin basınında çok konuşulmuştu.

İspanyol basını tarafından ortaya atılan bu iddianın gerçeği yansıtmadığını öğrendim. Bürsin'in sözleri çarpıtılmış. Bürsin, ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürecektir. Ama Madrid'e yerleşme gibi bir durum söz konusu değil. Ünlü oyuncunun Türkiye'deki hayranları rahat bir nefes alabilir.''

 
İspanya'daki hayranları nedeniyle "Madrid'i ancak sabah 4'lerde çıkarak dolaşabiliyorum" diyen Bürsin, "İnsanlar tabii ki tanıyor ama çok tatlı, saygılı ve sıcak bir şekilde karşılıyorlar." demişti.

İspanya'ya tanışacağı iddia edilmişti... Kerem Bürsin ile ilgili gerçek ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Madrid İspanya
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.