İspanya'nın başkenti Madrid’de patlama

İspanya'nın başkenti Madrid’de bir apartmanda meydana gelen patlamada 3 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.

İspanya'nın başkenti Madrid'de Puerto de Toledo Mahallesi'nde bir apartmanda patlamada oldu. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre, patlamanın etkisiyle binanın üst katlarında büyük hasar oluştu.

Görgü tanıkları çok sayıda yaralının olduğunu söyledi. Madrid Belediye başkanının verdiği bilgiye göre patlamada üç kişi hayatını kaybetti. Belediye başkanı patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığını açıkladı.

EN AZ ÜÇ ÖLÜ

İspanya'nın resmi TV kuruluşu, TVE patlamada çok sayıda kişinin yaralandığını aktarırken, en az 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Patlamanın kaynağı henüz bilinmezken, olay yerindeki bir görgü tanığı bir kişinin apartmanda mahsur kaldığını aktardı. Yetkililer, ölü sayısının artmasını beklediklerini açıkladı.

TÜRKİYE'DEN TAZİYE MESAJI

Dışişleri Bakanlığı, İspanya'nın başkenti Madrid'de meydana gelen patlamadaki can kayıpları nedeniyle İspanyol halkı ve hükümetine taziye mesajı gönderdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, "İspanya'nın başkenti Madrid'de bir binada meydana gelen şiddetli patlamada ölü ve yaralılar olduğu üzüntüyle öğrenilmiştir. İspanyol halkı ve hükümetine taziyelerimizi sunuyor, yaşamını yitirenler için başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.

(Ajanslar)

İspanya'nın başkenti Madrid’de patlama ile ilgili etiketler İspanya doğal gaz patlama Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.