İspanya'daki patlama terör saldırısı mı? Madrid patlamasını hangi terör örgütü üstlendi?

İspanya'nın başkenti Madrid'de bir binada patlama meydana geldi. Gelen son dakika haberinde İspanya'da gerçekleşen patlama terör saldırısı mı sorusu da gündeme geldi. Madrid'de gerçekleşen patlamada terör örgütü bağlantısı var mı?

İspanya'nın başkenti Madrid'de gerçekleşen patlama sonrası tüm dünya ayağa kalktı. Patlama sonrası vatandaşlar, olayın bir terör bağlantısı olup olmadığını merakla araştırmaya başladı.

İSPANYA'DAKİ PATLAMA TERÖR SALDIRISI MI?

İspanya'nın başkenti Madrid'de, şehir merkezinde bir binada şiddetli patlama gerçekleşti.

Yerel saatle 15.00 (TSİ 17.00) sıralarında Madrid'in merkezindeki Puerto de Toledo Mahallesi'nde bir apartmanda patlamada oldu. Sosyal medyada yer alan görüntülere göre, patlamanın etkisiyle binanın üst katlarında büyük hasar oluştu.

İspanya'nın başkenti Madrid'te şiddetli patlama

Görgü tanıkları çok sayıda yaralının olduğunu söyledi. Madrid Belediye başkanının verdiği bilgiye göre patlamada iki kişi hayatını kaybetti. Patlamanın olduğu binanın önünde yola park etmiş araçların büyük bölümü zarar görürken, sivil koruma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin bölgeyi güvenlik koridoruna aldığı bildirildi.

PATLAMA TERÖR SALDIRISI MI?

Binanın yanında bir yaşlı bakımevinin, okulun ve kilisenin bulunduğu belirtildi. Yerel basında, patlamanın nedeninin gaz kaçağı olabileceği iddia edildi.

İspanya'daki patlama terör saldırısı mı? Madrid patlamasını hangi terör örgütü üstlendi? ile ilgili etiketler İspanya Madrid patlama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.