İspanya'daki ölümlerde bir günde ürküten artış! 6 bin 500'ü aştı...

İtalya'nın ardından en fazla ölümün yaşandığı Avrupa ülkesi olan İspanya'da koronavirüs nedeniyle dünden beri hayatını kaybedenlerin sayısı 838 artışla 6 bin 528'e yükseldi.

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgınının merkez üssü Avrupa'ya kayarken, İspanya'da can kayıpları devam ediyor. Son 24 saatte yaşanan 838 can kaybı ile toplam hayatını kaybedenlerin sayısı 6 bin 528'e yükseldi.

EN FAZLA CAN KAYBI YAŞANAN İKİNCİ ÜLKE

Ölümcül koronavirüs salgını Çin'de ortaya çıkmasına rağmen en fazla etkiyi Avrupa'da gösterdi. İtalya'da ölümcül salgın sebebiyle 10 bin 23 ölüm yaşanırken bir diğer Avrupa ülkesi olan İtalya'da da 6 bin 528 kişi hayatını kaybetti. İspanya en fazla ölümün yaşandığı ülke olarak dikkat çekiyor.

İspanya'daki ölümlerde bir günde ürküten artış! 6 bin 500'ü aştı...

VAKA SAYISI 75 BİNE YAKLAŞTI

Salgın sebebiyle hayatın durma noktasına geldiği İspanya'da toplam vaka sayısı 73 bin 235'e yükselirken, 12 bin 285 kişi de ölümcül salgından kurtularak sağlığına kavuştu. Öte yandan ülkede sokağa çıkma yasağı ve OHAL ikinci bir emre kadar devam ediyor.

İspanya'daki ölümlerde bir günde ürküten artış! 6 bin 500'ü aştı... ile ilgili etiketler İspanya Avrupa Koronavirüs Korona ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.