İspanya'da silah kaçakçılarına dev operasyon

İspanya'da polis, uyuşturucu kaçakçılarına silah satan uluslararası bir çeteye operasyon düzenledi operasyonda Nazi dönemi eserleri ve cephanelik ele geçirildi. Çetenin lideri olduğundan şüphelenilen üç kişiyi tutuklandı.

İspanya'nın Malaga kentinde kentindeki Costa del Sol bölgesinde polis, uyuşturucu kaçakçılarına silah satan uluslararası bir çetenin lideri olduğundan şüphelenilen ikisi Alman, biri İngliz uyruklu üç kişiyi tutukladı. Operasyonda silahların olduğu depoda Adolf Hitler portreleri, Nazi dönemi Alman askeri üniformaları ve bir müzeyi andırır halde sergilenen madalyalar ile çeşitli Nazi eserleri de ele geçirildi.

160 SİLAH, 10 BİN MERMİ YÜZLERCE EL BOMBASI BULUNDU

İspanya Ulusal Polis Teşkilatı, yaklaşık bir yıl süren incelemenin ardından sabah saatlerinde üç farklı noktaya yönelik düzenlenen operasyonda 160 silah, yaklaşık 10 bin mermi, el bombaları, patlayıcılar ele geçirildiğini açıkladı. Gözaltına alınan  çete üyeleri, silah ve uyuşturucu kaçakçılığı ile resmi belgeleri tahrif etmekle suçlanıyor. (DHA)

 

İspanya'da silah kaçakçılarına dev operasyon ile ilgili etiketler İspanya silah Operasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.