İspanya'da oynanan hazırlık maçında Estonya'yı 5-0 yenen Arjantin'in golleri Messi'den geldi

2022 Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Arjantin, hazırlık maçında karşılaştığı Estonya'yı 5-0 mağlup etti. Arjantin'in maçtaki tüm gollerini atan Lionel Messi, mücadeleye damgasını vurdu. Lionel Messi, kariyerinde ikinci kez bir maçta 5 gol atma başarısı gösterdi. Messi, 2012 yılında Barcelona formasıyla Bayer Leverkusen'e de 5 gol atmıştı.

Arjantin, 2022 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında İspanya'daki El Sadar Stadyumu'nda Estonya ile özel maçta karşı karşıya geldi. Tangocular zayıf rakibini 5-0 mağlup ederek Finalissima'daki İtalya zaferinin ardından formunu sürdürdü.

MESSI'DEN 5 GOL BİRDEN!

Arjantin'in maçtaki tüm gollerini dünyaca ünlü futbolcusu Lionel Messi kaydetti. 8, 45, 47, 71 ve 76. dakikalarda sahne alan Messi, maça damgasını vurdu.

İspanya'da oynanan hazırlık maçında Estonya'yı 5-0 yenen Arjantin'in golleri Messi'den geldi ile ilgili etiketler Lionel Messi Arjantin estonya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.