UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Benzema & Mbappe'den kupayı getiren goller

UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Yarı finalde son Avrupa şampiyonu İtalya'yı mağlup eden İspanya ile 2-0 geriye düştüğü Belçika maçını 3-2 kazanan Fransa, Milano'daki ünlü Guiseppe Meazza Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. İspanyollar 64'te öne geçti, ancak kupa Fransızlar'ın oldu.

UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Milano'daki finalde İspanya'yı 2-1 mağlup eden Fransızlar, bu turnuvanın ilk şampiyonu oldu. İlk yarısı golsüz eşitlikle sona eren maçın 64. dakikasında Real Sociedad'ın yıldız Mikel Oyarzabal İspanya'yı 1-0 öne geçir.

66'da Karim Benzema jeneriklik bir golle skoru 1-1 yaptı. Tabelayı belirleyen isim Kylian Mbappe oldu.

Didier Deschamps yönetimindeki 2018 Dünya Kupası şampiyonu Fransa'da Karim Benzema çok formda... La Liga'da Real Madrid formasıyla 8 maçta 9 gol, 7 asistlik bir performans sergileyen 33 yaşındaki santrfor, Belçika zaferinde de geri dönüşün mimar olmuştu.

UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Benzema & Mbappe'den kupayı getiren goller

Benzema, Mbappe, Pogba, Varane, Griezmann gibi say say bitmeyen yıldızlarıyla Fransızlar şampiyonluğa kilitlendi ve yine geriden gelerek kazanmayı bildi.

Luis Enrique yönetimindeki İspanya ise İtalya'nın uzun soluklu yenilmezlik serisine son verip eski günlerini hatırlatmıştı. 2008 ve 2012'de Avrupa, 2010'da da Dünya şampiyonu olan İspanyollar, Milano'da bir büyük zafer daha yaşamak istiyordu ancak Fransa'nın yıldızları buna izin vermedi.

UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Benzema & Mbappe'den kupayı getiren goller - Resim : 2

UEFA Uluslar Ligi'nde şampiyon Fransa... Benzema & Mbappe'den kupayı getiren goller ile ilgili etiketler İspanya Fransa Kylian Mbappe uefa uluslar ligi Guiseppe Meazza Karim Benzema Mikel Oyarzabal
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.