İSMEK nedir? İSMEK kursları kapatıldı mı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında İSMEK kurslarının açılışı ile ilgili olarak bir takım yeni kararlar alındığını açıkladı. İSMEK nedir? İSMEK kurslarının açılışı iptal mi edildi? İSMEK kursları kapatıldı mı? İşte detaylar…

Koronavirüs salgınından en yoğun olarak görülmekte olan şehirlerinde başında gelen İstanbul’da yeni tedbirler alındığı kaydedildi. 19 Kasım Perşembe gününden itibaren uygulanacak yeni tedbirler kapsamında yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Bunun yanında İBB’ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ’nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildiği ifade edildi.

İSMEK KURSLARI KAPATILDI MI?

1) Kayıt dönemi süren ve yakında yüz yüze eğitime başlaması planlanan İSMEK kurslarının açılışı ileri bir tarihe ertelenmiştir. Online kurslar ise belirli alanlarda sürdürülecektir.

2) Bilimsel veriler bulaşın hızlı yayıldığı alanlar olarak spor salonlarını ve havuzları işaret etmektedir. Bu vesile ile İBB’ye ait olan ve Spor A.Ş iştirakimizde işletilen tesislerin kapatılmasına karar verilmiştir.

3) Kültür Merkezleri de kapalı kalmaya devam edecektir.

4) Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatlarının online olarak icra edilmesine karar verilmiştir.

5) İBB’ye ait açık hava kapsamına girmeyen tüm müzelerin kapatılmasına karar verilmiştir.

İSMEK nedir? İSMEK kursları kapatıldı mı? ile ilgili etiketler İSMEK İBB İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSMEK kursları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.