İSMEK çalışanlarına hakaret savuran Şişli, İBB Bülteni'nde!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İSMEK bölge sorumlusu kadınlar, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli’nin kendilerine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık, Şişli hakında 3 yıla kadar hapis istemiyle soruşturma başlattı.

İBB'ye bağlı İSMEK kurslarında görevli bir grup kadın çalışan, Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli hakkında kendilerine hakaret ettiği iddiasıyla 27 Ocak'ta suç duyurusunda bulundu.

İSMEK çalışanları, Cumhuriyet başsavcılığına yaptıkları suç duyurusunda Şişli'nin, 19 Ağustos 2019'da izin sonrası ilk iş gününde İBB'nin Saraçhane binasında bölge sorumlularıyla toplantı gerçekleştirdiğini, burada kadın yöneticilere ağır ve rencide edici ifadeler kullandığını ileri sürdü.

İMAMOĞLU 'YANIMDA YERİ OLAMAZ' DEMİŞTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, söz konusu durumun kendisine sorulmasına üzerine "Bu şekilde davranan bir insan, zaten benimle çalışmak istemiyor demektir. Öyle bir insanın da benim yanımda yeri olamaz." ifadelerini kullanmıştı.

İSTANBUL BÜLTENİ'NDE YER ALDI

İmamoğlu, İsmek’in kadın yöneticilerine iğrenç ifadelerle ahlaksızca saldıran Yeşim Meltem Şişli'yi, İstanbul Bülteni’nde hazırlattığı 4 sayfalık haber dosyası ile sahip çıktı. Bugün yayımlanan bültende, Şişli'ye yapılan övgüler dikkat çekti.

İSMEK çalışanlarına hakaret savuran Şişli, İBB Bülteni'nde!

İSMEK çalışanlarına hakaret savuran Şişli, İBB Bülteni'nde! - Resim : 2

İSMEK çalışanlarına hakaret savuran Şişli, İBB Bülteni'nde! - Resim : 3

İSMEK çalışanlarına hakaret savuran Şişli, İBB Bülteni'nde! ile ilgili etiketler İstanbul İBB Ekrem İmamoğlu İSMEK Yeşim Meltem Şişli İstanbul bülteni
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.