İSMEK 2021 kayıtları ne zaman başlıyor? İSMEK online kayıt ekranı...

2021 İSMEK kayıtları için geri sayım başladı. Yeni dönemle birlikte İSMEK bünyesinde hizmet veren birçok branşta eğitim almak isteyenler kayıt tarihlerini merak ediyor. Eğitimlerin koronavirüs nedeniyle ertelendiği İSMEK online kayıt ekranı ne zaman açılacak?

İSMEK kayıtları için adayların meraklı araştırmaları başladı. İSMEK bünyesinde birçok branş barındırıyor. İstanbul'da eğitim almak, meslek sahibi olmak isteyenlern uğrak yeri olan ve her binlerce başvuru alan İSMEK, kayıt tarihlerini açıkladı. Her yıl olduğu gibi 2021 İSMEK kayıtlarının da Eylül ayının sonlarına doğru açılması bekleniyor.

İSMEK online kayıt alarak adayları seçiyor. İnternet sitesi üzerinden alınan başvurular, kontenjanlar dolana kadar sürüyor. Bahçe tasarımından muhasebeye kadar çok geniş bir yelpazede eğitim veren kuruluş bu yıl da ilgililerine eğitim fırsatları sunacak.

İSMEK 2021 kayıtları ne zaman başlıyor? İSMEK online kayıt ekranı...

2021 İSMEK KAYITLARI NE ZAMAN?

İSMEK 2021 yılı kayıt tarihleri bu yılın Eylül ayında olması bekleniyor. İnternet sitesi üzerinden online alınan başvurular kontenjanlar dolana kadar sürüyor.

İSMEK ONLİNE KAYIT EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Uzaktan Eğitim Web Sitesi Üzerinden Eğitimlere Kayıt Olma Adımları:

1. İBB İSMEK Uzaktan Eğitim Merkezinin verdiği eğitimlerden yararlanmak istiyorsanız uzem.ibb.gov.tr web sitesi üzerinden kayıt olmak istediğiniz eğitim sayfasındaki "EĞİTİM KAYIT" butonuna tıklayanız.

2. Karşınıza çıkan İSMEK kursiyer giriş sayfasına T.C. kimlik numarınız ve doğum tarihiniz ile giriş yapanız.

3. İsmek Kursiyer Sistemine daha önce kaydolmadıysanız KVKK metinlerini okuyarak onayladıktan sonra kursiyer bilgi formunu doldurunuz.

5. Program tercihi sayfasından seçtiğiniz eğitim adının ve bilgilerinin bulunduğu alandaki "SEÇ" düğmesine tıklayınız.

6. Karşınıza çıkan "Program Tercihi Sihirbaz Paneli" üzerindeki program tercih etme sebeplerinizden birini seçerek kayıt onayınızı verebilirsiniz.

7. Kaydınızı onayladıktan sonra 24 saat içerisinde telefonunuza SMS ile kullanıcı adı şifreniz gönderilecektir.

8. Kaydolduğunuz eğitime uzem.ibb.gov.tr web sitesinin sağ üstünde yer alan "GİRİŞ" düğmesine tıklayarak veya https://uzaktanegitim.ismek.istanbul/lms/login/index.php adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Kursiyer İsmek Sistemi Üzerinden Eğitimlere Kayıt Olma Adımları:

1. uzem.ibb.gov.tr web sayfasının sağ üstünde yer alan "Kayıt" düğmesine tıklayarak veya kursiyer.ismek.istanbul adresinden T.C. kimlik numaranız ve doğum tarihiniz ile Kursiyer İsmek Sistemine giriş yapınız.

2. Kursiyer İsmek Sistemine daha önce kaydolmadıysanız KVKK metinlerini okuyarak onayladıktan sonra kursiyer bilgi formunu doldurunuz.

3. Eğitime kayıt olmak için Kursiyer İsmek Sisteminin web sayfasındaki menüsünde yer alan "Program Tercihi" sekmesine tıklayanız.

4.Eğitim Merkezi ve Program Tercihleri sayfasına ulaştığınızda sol tarafta yer alan programlar arama çubuğuna kayıt olmak istediğiniz eğitim adını yazınız.

5. Eğitim adının üzerine bir kez tıklayanız ve aynı alananın altında yer alan "Filtrele" düğmesine tıklayınız.

6. Seçtiğiniz eğitimin bilgilerinin yer aldığı alandaki "SEÇ" düğmesine tıklayınız.

7. Karşınıza çıkan "Program Tercihi Sihirbaz Paneli" üzerindeki program tercih etme sebeplerinizden birini seçerek kayıt onayınızı verebilirsiniz.

8. Kaydınızı onayladıktan sonra 24 saat içerisinde telefonunuza SMS ile kullanıcı adı şifreniz gönderilecektir.

9. Kaydolduğunuz eğitime uzem.ibb.gov.tr web sayfasının sağ üstünde yer alan "GİRİŞ" düğmesine tıklayarak veya https://uzaktanegitim.ismek.istanbul/lms/login/index.php adresinden kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

 

İSMEK 2021 kayıtları ne zaman başlıyor? İSMEK online kayıt ekranı... ile ilgili etiketler İSMEK ismek kayıt tarihleri ismek 2021 kayıt ismek online kayıt
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.