İsmail YK'nın esprisine İbrahim Tatlıses'ten bomba tepki! Stüdyo buz kesti!

Star Tv'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen eğlence programı İbo Show bu akşam yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Programa konuk olarak katılan İsmail YK'nın esprisine İbrahim Tatlıses'in verdiği tepki geceye damga vurdu.

20 Mart akşamı Star Tv'de yayınlanan İbo Show'un konukları Ceylan, İsmail YK, Fatih Ürek ve ekranların sevilen sunucusu Zahide Yetiş oldu. Eğlenceli dakikaların yaşandığı programda unutulmaz şarkılar seslendirildi.

İsmail YK, bir dönem listelerden düşmeyen şarkısı Allah Belanı Versin'i söyledikten sonra stüdyoda konuşulanlar dikkat çekiciydi. Fatih Ürek ve Ceylan İsmail YK'ye bu şarkıyı kime yazdığını sordu. Youtube'da da milyonlarca kez izlenen Allah Belanı Versin adlı şarkısını özel olarak birine yazmadığında ısrar eden İsmail YK, gerçek hayatta kimseye böyle bir beddua etmediğinin altını çizdi.

İsmail YK'nın esprisine İbrahim Tatlıses'ten bomba tepki! Stüdyo buz kesti!

Ceylan'ın bu şarkıyı bir kadın için yazdığını söylemesi üzerine İsmail YK, "reklamlardan sonra" esprisiyle karşılık verince İbrahim Tatlıses'in verdiği tepki bomba oldu.

İsmail YK'nın esprisine "O Ney Lan!" diyerek tepki gösteren İbrahim Tatlıses stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi.

İsmail YK'nın esprisine İbrahim Tatlıses'ten bomba tepki! Stüdyo buz kesti! ile ilgili etiketler Sarıyer İbrahim Tatlıses ismail yk ibo show
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.