İsmail Türüt'den bomba açıklamalar: Teröristbaşını güzelleyen Kadir İnanır'ın cenazesine bile gitmem!

Şarkıcı İsmail Türüt konuk olduğu bir programda Yeşilçam oyuncusu Kadir İnanır için sert ifadeler kullandı.Uyan Türkiyem adlı programa konuk olan şarkıcı İsmail Türüt, Türk sinemasının ünlü ismi Kadir İnanır hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Türüt, Kadir İnanır’ın terörist başı Abdullah Öcalan için söylediği ‘kendi halkının lideri’ sözlerine çok sert tepki gösterdi. Bu cümlelerin bir Karadeniz delikanlısının ağzına yakışmayacak cümleler olduğunu belirten Türüt, “Abdullah Öcalan bölücüdür, katildir, Türk’ün de düşmanıdır, Kürt’ün de düşmanıdır bu vatanın kanını emen bir müptezeldir” dedi. Kadir İnanır’a “Bu millet seni baş tacı yapmış yazıklar olsun” diyerek tepkisini dile getiren İsmail Türüt, “Kadir İnanır’la biz burada ayrılırız, ben bu adamın cenazesine bile gitmem” şeklinde konuştu.

ismail-turut-kadir-inanir-i-bombaladi-olurse-10111752_3797_o

İsmail Türüt'den bomba açıklamalar: Teröristbaşını güzelleyen Kadir İnanır'ın cenazesine bile gitmem! ile ilgili etiketler kadirinanır ismailtürüt Açıklama polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.