İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu

18 yıl çalıştığı Hürriyet Gazetesi ile yolları Mart ayında ayrılan İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu. Saymaz sosyal medya hesabından yeni adresini duyurdu. Saymaz bir de video paylaştığı mesajında "Artık ben de Sözcü Ailesi’ndeyim. Yolumuz açık olsun" dedi. Sözcü Gazetesi de Saymaz'ın aralarına katılmasını "İsmail Saymaz Sözcü'de" başlığı ile okurlarına duyurdu. Saymaz'ın aynı zamanda Sözcü TV'de de yorumculuk yapacağı belirtildi.

Gazeteci İsmail Saymaz tam 18 yıl çalıştığı Hürriyet Gazetesi'nden geçtiğimiz mart ayında yollarını ayırmıştı.

Saymaz bu ayrılığın ardından Halk TV'de daimi program konuğu olarak kamuoyu önünde yer almıştı.

İsmail Saymaz bundan böyle yoluna Sözcü Gazetesi ve Sözcü TV ile devam edecek. 

Sözcü Gazetesi Saymaz'ın aralarına katılmasını "İsmail Saymaz SÖZCÜ'de" başlığı ile duyurdu.

Sözcü'nün haberinde, "Türkiye'de birçok gündem oluşturan haberde ismi bulunan başarılı gazeteci İsmail Saymaz SÖZCÜ Ailesi'ne katıldı. Hürriyet Gazetesi'ndeki 18 yıllık macerasını bu yılın mart ayında bitiren Saymaz bundan sonra Sözcü Gazetesi için araştırma ve özel haberlere imza atacak. Yakında yayına başlayacak Sözcü TV'de de yorumculuk yapacak. Deneyimli gazetecinin ilk yazısı yarın Sözcü okurlarıyla buluşuyor" denildi.

Saymaz ise transferini sosyal medyadan "Artık ben de Sözcü Ailesi’ndeyim. Yolumuz açık olsun" mesajı ile duyurdu. 

Saymaz mesajı ile birlikte bir de tanıtım videosu paylaştı. "Sözcü'den ses getirecek haber" ifadeleri ile başlayan videoda Saymaz, "Bundan böyle köşe yazılarım, özel haberlerim, araştırma ve incelemelerimle ben de Sözcü Ailesi'ndeyim. Vatandaş adına soru soracak, soruşturacak, gerçeği açığa çıkartacak ve hakkı yenenlerin hakkını arayacağım. Yolumuz açık olsun." diyor. 

Video, "İlk yazı yarın Sözcü'de... Yolunuz açık olsun..." ifadeleri ile sona eriyor. 

İsmail Saymaz'ın yeni adresi belli oldu ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Hürriyet Sözcü Sözcü tv

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.