İsmail Saymaz'ın cevabı stüdyoyu kahkahaya boğdu!

Habertürk ekranlarına gelen Türkiye’nin Nabzı programına konuk olan Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz ile sunucu Didem Arslan Yılmaz’ın girdiği diyalog, stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programında İsmail Saymaz ile Yılmaz’ın girdiği diyalog stüdyoda eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Programda, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın CHP içerisinden bir kişinin Saray’a giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesine ilişkin yazısı tartışıldı.

Bu konu üzerine de Didem Arslan Yılmaz, Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz’a, “İsmail sen Hürriyet’in Genel Yayın Yönetmeni olsan bu yazıyı gazeteye basar mıydın” diye sordu.

İsmail Saymaz'ın cevabı stüdyoyu kahkahaya boğdu!

"İNŞALLAH AĞZIN BAL YESİN"

Saymaz bu soruya esprili bir yanıt vererek, “İnşallah ağzın bal yesin. Gerçi Ahmet Hakan yeni geldi. Yerinde gözü varmış gibi algılanmasın” deyince stüdyodakiler Saymaz’a kahkahayla karşılık verdi.

 

İsmail Saymaz'ın cevabı stüdyoyu kahkahaya boğdu! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Hürriyet Didem Arslan Yılmaz habertürk tv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.