İsmail Saymaz'ın adaylık görüşmesi iddiasına Mansur Yavaş cephesinden yalanlama geldi

Halk TV yazarı İsmail Saymaz'ın bugünkü köşe yazısında yer alan İYİ Partili bazı isimleri Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ile Cumhurbaşkanlığı adaylığı için görüştüğü yönündeki iddiasına yönelik açıklama geldi. Yavaş'ın danışmanı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin söz konusu iddianın gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Gazeteci İsmail Saymaz, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile İYİ Partili bir heyet arasında “cumhurbaşkanı adaylığı” için görüşme gerçekleştirildiği yönünde bir yazı kaleme almıştı.

Saymaz, sonrasında ise bu iddiayı “Hatırı sayılır insanlar” olarak yeniden yazdı.

“GERÇEĞİ YANSITMIYOR”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Basın Yayın Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.
İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Gültekin şunları söyledi:

“Bir haber kaynağının gazeteci Sayın İsmail Saymaz’a Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanı adaylığı hakkında yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu konu hakkında hiçbir kişi ya da grupla görüşme gerçekleştirilmemiştir. Gündemimiz sadece Ankara halkına daha iyi hizmet etmekten oluşmaktadır.”

İsmail Saymaz'ın adaylık görüşmesi iddiasına Mansur Yavaş cephesinden yalanlama geldi ile ilgili etiketler Mansur Yavaş İsmail Saymaz İYİ Parti adaylık görüşme cumhurbaşkanlıığı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.