İsmail Saymaz'dan Halk TV' ye tepki!

Gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV'nin resmi Twitter hesabından yapılan Burhan Kuzu paylaşımına tepki gösterdi.

AK Parti'de 24 Haziran milletvekilliği aday listesi açıklandı. Burhan Kuzu, listede yer almayan milletvekilleri arasında yer aldı.

İsmail Saymaz'dan Halk TV' ye tepki!

Halk TV'nin kurumsal Twitter hesabından ise konuyla ilgili skandal bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda ''Bir Türk Atasözü der ki: Gülme komşuna gelir başına'' ifadeleri kullanıldı.

Gazeteci İsmail Saymaz'dan Halk TV'nin bu paylaşımına tepki geldi. Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ''Sevgili Halk TV’nin kurumsal Twitter hesabını kullanan arkadaş. Bir kurumsal ve resmî hesaptan ancak yansız bilgilendirmeler ve haber duyuruları yapılmalı. Kurumsal hesap bir trol mantığıyla kullanılmamalı'' ifadelerini kullandı.

İsmail Saymaz'dan Halk TV' ye tepki! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Halk TV Burhan Kuzu
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.