İsmail Saymaz'dan Akit muhabirine tazminat davası!

Gazeteci İsmail Saymaz, Ankara'da düzenlenen bir etkinlikte konuşma yaptığı sırada konuşmasına müdahale eden Akit Tv muhabirine dava açacağını söyledi.

Ankara'da gerçekleştirilen Uluslararası Ankara Marka Buluşmaları etkinliğinde, "Akit Gazetesi'ne göre ben bir İslam düşmanıyım. Sizce niye? Acaba Akit'in bir zamanlar köşe yazarı olan Hüseyin Üzülmez gibi bir kız çocuğunu istismar ettiğim için mi?" cümlelerini kurduğu sırada kendisine müdahale edilen Saymaz, konuşmasına müdahale eden kişinin ismini sordu.

İsmail Saymaz'dan Akit muhabirine tazminat davası!

Saymaz, konuşmasına müdahale eden kişinin daha önce kendisi hakkında 'İslam düşmanı' ifadesiyle haber yapan Akit Tv muhabiri olduğunu söyledi.

Sosyal medya hesabından olay anına dair videoyu paylaşan Saymaz, "Akit gazetesi muhabiri hem benim hakkımda “İslam düşmanı” diye yazarak iftira attı, hem de konferansa gelerek, provokasyon çıkardı. Salondakilerin alkışlı protestosu üzerine salonu terk etmek zorunda kaldı. Akit’in provokatör muhabirine tazminat davası açacağım" dedi.

İsmail Saymaz'dan Akit muhabirine tazminat davası! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Akit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.