İsmail Saymaz'a bu kez İrfan Değirmenci bahanesiyle saldırdılar!

İsmail Saymaz'dan 'İrfan Değirmenci'ye sessiz kaldın' eleştirileri'ne yanıt: Darağacı kurdunuz da bizi mi sallandırıyorsunuz?

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz'a, 'Hayır' oyu vereceğini açıkladıktan sonra Kanal D'den kovulan İrfan Değirmenci konusunda sessiz kaldığına yönelik eleştirilere yanıt verdi.

Saymaz, kişisel Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, kendisini eleştirenlere sert sözlerle yüklendi.

Gazeteci kimliğini ve duruşunu Twitter'da ispat etmek zorunda olmadığını belirten İsmail Saymaz, "iPhone başında duyarlılık darağacı kurdunuz da bizi mi sallandırıyorsunuz? İnsaf artık!" diyerek teğkisini dile getirdi.

İşte İsmail Saymaz'ın o mesajları;

"Gençler, bir yere kaybolmuş değilim. Bir konferans için Almanya'dayım. Arkadaşlar, dün Sakarya'da, bugün Hamburg'da iki ayrı etkinlikteydim.

İki gündür hakkımızda yazılmayan laf kalmadı. Ayıp artık. Gazeteci kimliğimizi ve duruşumuzu Twitter'da ispat etmek zorunda mıyız?

iPhone başında duyarlılık darağacı kurdunuz da bizi mi sallandırıyorsunuz? İnsaf artık...

'Yav aslen Erzurumlu, doğma büyüme Rizeli değil mi yav...' kardeşim sen telefonu elinden bırak, kafatası ölçmeye başla."

İsmail Saymaz'a bu kez İrfan Değirmenci bahanesiyle saldırdılar! ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Kanal D irfan değirmenci evet hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.