İsmail Saymaz önce paylaştı sonra sildi: "Bugün seçim olsa İstanbul ve Ankara'yı AK Parti kazanıyor"

Halk TV yazarı İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından ASAL Araştırma'nın anketini paylaştı. Ankette "Bugün seçim olsa İstanbul ve Ankara'yı AK Parti kazanıyor" ifadelerine yer verildi. Saymaz, bu paylaşımı daha sonra sildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları İsmail Saymaz'a tepki göstererek "O twiti kim sildirdi" diye sordu.

Türkiye, 2023 seçimlerine doğru giderken, kamuoyu araştırma şirketleri de anket çalışmalarına devam ediyor. Son olarak, ASAL Araştırma 4 büyükşehirde gerçekleştirdiği anketin sonuçlarını yayınladı.

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Halk TV yazarı İsmail Saymaz da, ASAL Araştırma’nın anket sonuçlarını kendisine ait twitter hesabından paylaştı. Saymaz, paylaşımında “ASAL Araştırma’ya göre bu Pazar seçim olsa İstanbul ve Ankara’yı AK Parti, İzmir ve Adana’yı CHP kazanıyor. İstanbul ve Ankara’da Cumhur, Millet’i geçiyor. Türkiye tek yanlı sokak röportajlarından, halkın tepkisi muhaliflerin sosyal medya etkileşiminden ibadet değil” ifadelerine yer verdi.

İsmail Saymaz önce paylaştı sonra sildi: "Bugün seçim olsa İstanbul ve Ankara'yı AK Parti kazanıyor"

 Saymaz, bir süre sonra bu paylaşımını kaldırdı. Bazı sosyal medya kullanıcıları “Bu tweeti sana kim sildirdi?” diyerek İsmail Saymaz’a tepki gösterdi.

 

İsmail Saymaz önce paylaştı sonra sildi: "Bugün seçim olsa İstanbul ve Ankara'yı AK Parti kazanıyor" ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Anket seçim Halk TV yazarı İsmail Saymaz asal araştırma
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.