İsmail Saymaz Hürriyet'ten ayrılma nedenini açıkladı

Hürriyet Gazetesi'nde 18 yıl çalışan ve ani bir kararla istifa eden İsmail Saymaz, istifasının nedenini açıkladı. Kendisine iki şart sunulduğunu ve bu şartları kabul etmediğini aktaran Saymaz, "Kötü ayrılmadık" dedi. Saymaz, SuperHaber'e yaptığı açıklamada tazminatını aldığını söyledi.

Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert'in sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayının konuğu olan gazeteci İsmail SaymazHürriyet'ten neden ayrıldığını açıkladı.

Kendisine iki şart koşulduğunu belirten Saymaz, süreci şu ifadelerle anlattı:

"Benden iki şey istediler. Dediler ki; 'birincisi bundan sonra bizim grubun dışında herhangi bir televizyon mecrasına çıkmazsan seviniriz. Tabi buna Habertürk ve Halk TV de dahil. İkincisi sosyal medyada sadece haber paylaşmanı rica ediyoruz. Ben bu iki şartı işe girilebilirken kabul edilebilir olduğunu, yıllardır bu koşulda çalışan bir gazetecinin başa dönerek bunları kabul ederek çalışmasının zor olacağını söyledim."

İsmail Saymaz Hürriyet'ten ayrılma nedenini açıkladı

"KÖTÜ AYRILMADIK"

Kurumla kötü ayrılmadığına vurgu yapan Saymaz, "En doğrusu benim ayrılmam olur dedim. Onlar da bana; 'Seni işten çıkaramayız ama sen istifa edersen olur' dediler. Böyle anlaştık. Kötü ayrılmadık." dedi.

"TAZMİNATIMI ALDIM"

Konuya ilişkin SuperHaber'e konuşan Saymaz, işinden ayrılırken tazminatını aldığını belirtti.

İsmail Saymaz Hürriyet'ten ayrılma nedenini açıkladı ile ilgili etiketler İsmail Saymaz Hürriyet istifa gazeteci Demirören

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.