Esra Erol'da kan donduran itiraf: Eşim ilk bebeğimizi öldürüp poşete koydu!

Her programında ayrı bir insanlık dramının ele alındığı Esra Erol'da programının son bölümüne çıkan İsmail Panoğlu'nun iddiaları ağızları açıkta bıraktı. Eşinin ilk bebeğini doğumdan sonra öldürdüğünü iddia eden İsmail, 2 çocuğunun can güvenliğinin olmadığını belirterek kaçan eşinden boşanmak istediğini söyledi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında kan donduran bir olay işlenmeye başladı.

Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, kendisini en yakın akrabasıyla aldatan eşi Rümeysa'nın çocuklarını alarak evi terk ettiğini söyledi. Canlı yayında yaşadıklarından bahseden genç adam, eşinin ilk bebeğini öldürdüğünü bunun için de hapis cezasına çarptırıldığını anlattı.

"KENDİ EVİNDE DOĞUM YAĞMIŞ, ÇOCUĞU BANYODAKİ SOBANIN ORAYA KOYMUŞLAR"

Eşinin henüz 17 yaşındayken kendisine kaçtığını söyleyen İsmail Panoğlu, "Biz 3 gün beraber kaldık o esnada hamile kalmış. 10 ay sonra kapıma polis gelip Rümeysa'nın bebeği öldürdüğünü söyleyerek 'çocuk senden mi?' diye sordu. Rümeysa'nın hamile kaldığını eve gelen polislerden öğrendim. Kendi evinde doğum yapmış. Çocuğu banyodaki sobanın oraya koymuşlar. Bundan dolayı Rümeysa ceza aldı. Mahkemede konuşmadı. 15 yıl ceza aldı. Bebeğin ağzına peçete sokup boğmuş sonra da poşete koyarak sobanın yanına koymuşlar. Bana 'seni öldürürüz' diyerek zorla evlendirdiler" şeklinde konuştu.

 

Esra Erol'da kan donduran itiraf: Eşim ilk bebeğimizi öldürüp poşete koydu! - Resim : 2

"EVE GELEN EKİP POŞETİN İÇİNDE BEBEĞİ ÖLÜ OLARAK BULMUŞ"

Bebeğin cansız bedeninin nasıl bulunduğunu anlatan Esra Erol, "Doğumdan sonra Rümeysa'nın kanaması olmuş ve hastaneye gitmişler. Başına ne geldiği sorgulandığında doğum yaptığı öğrenilmiş ve bebeğin nerede olduğu sorgulanmış. Eve gelen ekip bebeği poşetin içinde ölü olarak buluyor. Aslında olaylar böyle ortaya çıkıyor" dedi.

 

Rümeysa'nın iki çocuğunu da öldürmesinden korktuğunu söyleyen İsmail Bey, Esra Erol'a daha önce çıkmak istediğini ancak eşinin ailesi tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi.

Esra Erol'da kan donduran itiraf: Eşim ilk bebeğimizi öldürüp poşete koydu! - Resim : 4

RÜMEYSA CANLI YAYINDA YAŞADIKLARINI ANLATTI

16 yaşındaki hamile kaldığını ve bebeğini evde dünyaya getirdiğini söyleyen Rümeysa, ise eşinin iddialarının ardından telefonla canlı yayına bağlandı. Yaşadıklarını anlatan Rümeyse şunları söyledi:

"Kendisiyle internetten tanıştık ve beni bir şekilde kandırarak istediğini yaptı. Kaç kere beni istemeye geldiler ama ailem vermedi. Ben o sırada hamile kaldığımı bilmiyordum. Ailem de yaşım küçük olduğu için anlamadı. Bir kere hastaneye gittik onda da hamile olduğumu öğrendim. Ben de onu aradım ama ulaşamadım. Ben bebeğin ölüm olayını anlatmak istemiyorum çünkü psikolojim bozuluyor. Ben bu olaydan sonra cezaevine girdim. Ben içerdeyken ailem İsmail'le evlenmemi planladı."

Esra Erol'da kan donduran itiraf: Eşim ilk bebeğimizi öldürüp poşete koydu! - Resim : 5

Esra Erol'da kan donduran itiraf: Eşim ilk bebeğimizi öldürüp poşete koydu! ile ilgili etiketler Esra Erol Çocuk Bebek poşet ismail panoğlu rümeysa panoğlu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.