İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci konuştu

FOX TV’de sunuculuk yapan İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci, bir YouTube kanalının programına konuk oldu. Biten evliliğine ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Demirci, Küçükkaya'nın yüzüne yumruk attığı belirtti. Eski eşinin yataktan başka kızlara fotoğraf yolladığını, fotoğrafları ‘silinenler’ bölümünü açtığında gördüğünü söyleyen Demirci, “Silinen fotoğraflarında 2 bin 400'den fazla resim vardı. Onları gördüm, sonra tartıştık. İkinci kez bana şiddet uyguladı" diye konuştu.

2018 yılında eşinden şiddet gördüğü iddiasıyla boşanma davası açan Eda Demirci, Küçükkaya tarafından hem duygusal hem de fiziksel şiddet gördüğünü öne sürmüştü. Boşanma döneminde çok konuşulacak iddialara yer veren Demirci, bir kez daha eski evliliği ile ilgili çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Youtube üzerinden yayın yapan Magazin Noteri isimli programa konuk olan Demirci, Küçükkaya'nın kendisine 'Şu konumum olmasa senin ağzını gözünü patlatırdım' dediğini aktardı. Demirci şöyle devam etti: Kendisine boşanmak istediğimi söylediğimde Beni bırakıp nasıl gideceksin, bu hayatı nereden bulacaksın, bu tatillere nereden gideceksin, orada ne yapacaksın? 1 milyon kadın benimle evlenmek istiyor. Ünlü bir adamdan nasıl boşanırsın?  dedi."

"SİLİNEN FOTOĞRAFLARINDA 2 BİN 400 DEN FAZLA RESİM VARDI"

Evli kaldıkları süre boyunca hep aldatıldığını belirten Demirci, "Dışarı çıktığında başka kadınlarla mesajlaşıyordu. Onlara fotoğraflarını atıyor, onlar da ona. Yataktan fotoğraf yolluyorlardı birbirlerine. Bu son silinenler yeni çıkmıştı. Eskiden siliyordunuz siliniyordu. Son silinenleri bilmiyormuş. Tesadüf bir aldım son silinenlerde 2 bin 400'den fazla fotoğraf vardı. O resimler hiç normal değildi. Onları gördüm, sonra tartıştık. İkinci kez bana şiddet uyguladı. "Benim bir erkekle fotoğrafım var mı, bunlar ne?" diyordum, "Öldürürüm seni" diyordu. Aşırı kıskançtı. Beni "Sen beni aldatabilir misin; sen bir öğretmensin, ben İsmail Küçükkaya'yım" diyerek küçümsedi." diye konuştu.



 

 

İsmail Küçükkaya’nın eski eşi Eda Demirci konuştu ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya eda demirci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.