'Etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma kampanyası...'

Gazeteci İsmail Küçükkaya, eski eşi tarafından ortaya atılan 'şiddet' iddialarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Küçükkaya, ''Kamuyounda etkili gazeteciler üzerinde son zamanlarda kurgulanan 'etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma' kampanyalarından bir örneğini de maalesef ben yaşamak durumunda kaldım. Nihai amacın ne olduğu bellidir. İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım. Ama haksız yere linç edilmeye de karşıyım.'' ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde, FOX TV sunucusu İsmail Küçükkaya'nın eski eşi Eda Demirci, evliliği boyunca aşağılandığını, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklamıştı.

Küçükkaya'nın kendisini aldattığını da belirten Demirci, üzüntüden kansere yakalandığını ifade etmişti. 

Küçükkaya ise sessizliğini bozarak, sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulundu.

''HAKSIZ LİNÇ EDİLMEYE KARŞIYIM''

Küçükkaya paylaşımında, ''Aile mahremiyetine ve özel hayatın gizliliğine olan saygım gereği bugüne kadar sustum. Her türlü iftiraya ve karalamaya rağmen hiç konuşmadım sadece adalete güvendim.

İddia sahibinin iddialarını ispat edememesi üzerine kendisinin talebi ile anlaşmalı olarak sonuçlanan boşanma davasından yaklaşık 6 ay sonra asılsız iddialar tekrar gündeme getirilmiştir. Söz konusu asılsız iddialarla ilgili ne savcılığa, ne güvenlik kuvvetlerine ne de sağlık kuruluşuna hiç başvurulmamışken bugün yeniden kamuoyu gündemine getirilmesini şaşkınlıkla karşılıyorum.

Şunun bilinmesini isterim ki, iddia sahibine hiçbir şekilde şiddet uygulamadım, kötü muamelede bulunmadım. Nitelim boşanma dava dosyamızda bunlara ilişkin en küçük bir delil sunulamamıştır.

İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım. Ama haksız yere linç edilmeye de karşıyım.

Kamuyounda etkili gazeteciler üzerinde son zamanlarda kurgulanan 'etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma' kampanyalarından bir örneğini de maalesef ben yaşamak durumunda kaldım. Nihai amacın ne olduğu bellidir.

Bugüne kadar kadına şiddetin ve kötü muamelenin karşısında oldum, bundan sonra da olacağım. Bu tutumumu hiçbir olay ve hiç kimse değiştiremez.

Asılsız iddialarla ilgili yasal yollara başvurduğumu ve İstanbul 1. Aile Mahkemesinden Koruma Kararı aldığımı kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım.'' ifadelerini kullandı.

'Etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma kampanyası...'

'Etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma kampanyası...' ile ilgili etiketler İsmail Küçükkaya kadına şiddet Şiddet dava FOX iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.